Piec do pizzy może być zamontowany w salonie, kuchni, na zewnątrz. W najmniejszym można upiec jedną pizzę, w największym nawet 8 naraz. Po 15-20 minutach od rozpalenia można go użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Od murowanego pieca chlebowego spala aż o 2/3 mniej opału. Idealny do pizzy, do pieczenia chleba, do przygotowywania całych obiadów. Rewelacyjnie gotuje i piecze dzięki potrójnemu oddziaływaniu energii na potrawy. Dzięki przystawkom, można w nim grillować. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci.
W ofercie są też gazowe piece do pizzy, mniej uciążliwe dla sąsiadów. Więcej: 68 3273341, 606756498 i na stronie internetowej z 30. filmami: https://www.salonsobkowiak.pl/oferta-skrocona.php
Regeneracja rozdzielaczy hydraulicznych – jak wygląda krok po kroku?
Regeneracja rozdzielaczy hydraulicznych to usługa, dzięki której odnawiany podzespół ponownie działa i wygląda jak nowy, co przekłada się na bezpieczeństwo...
Czytaj dalej